Сградата

Открийте нашите удобства и услуги

Нова перспектива за вашия бизнес.

Разположен на ул. "Осогово" 38-40, в сърцето на най-развития бизнес район на София и с изглед към бул. "Тодор Александров" - една от основните транспортни връзки към центъра и западните квартали, Crystal Business Center предлага 8000 кв.м. офис етажи с отворен план, гъвкаво споделено пространство, рецепция, зона за хранене и подземен паркинг. С метростанция "Опълченска" само на една крачка, нашите наематели се радват на лесно пътуване до работното си място и достъп до всичко, което столицата може да предложи.

Презентация на бизнес центъра

Сградата предлага

Екстри и удобства

  • ПРОФЕСИОНАЛНО ПОСРЕЩАНЕ НА ВАШИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ

Можете да разчитате на нашия висококвалифициран персонал да направи блестящо първо впечатление на вашите бизнес партньори и клиенти и да ви помогне при всякакви запитвания.

  • РЕСТОРАНТ В СГРАДАТА: Изберете обедното меню във "Вкусната къща" в компанията на колеги и приятели. В по-натоварени дни можете да се насладите на домашно приготвения си обяд в кухнята на вашия офис.
  • ОХРАНЯЕМ ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ: Паркирайте удобно в нашия подземен паркинг за безпроблемен старт на деня и по-късно се отправете към дома или центъра бързо и лесно по бул. "Тодор Александров".
  • BMS И КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА: Внедрената система за управление на сградата включва контрол на достъпа с карти, автоматизирано разпределение на режийните разходи, денонощна охрана и видеонаблюдение.
  • ПАНОРАМНИ ГЛЕДКИ: Прекарвайте всеки работен ден пред панорамен прозорец с гледка към града и подобрете креативността си. Отваряемите прозорци, рядка характеристика на офис сградите, осигуряват чист въздух за свежи идеи.

РЕЦЕПЦИЯ

Всички посетители ще бъдат посрещнати и насочени с усмивка.

ОХРАНА

За вашето спокойствие сме осигурили денонощна охрана и видеонаблюдение.

BMS СИСТЕМА

Нашите сградни операции се управляват автоматично от BMS система.

ПАРКИНГ

Подземен паркинг е на разположение на всички наши наематели.

РЕСТОРАНТ

Ресторант "Вкусната къща" предлага обедно меню всеки работен ден.

ГЛЕДКАТА

Насладете се на гледката към града и към планината.

Ивета КеремидчиеваCEO
„Просперитетът създава приятелства, несгодите ги утвърждават.“

Нашето пространство