Разликата е КРИСТАЛно ясна.

Качествени услуги

Персонализирани офис решения

Точното местоположение

1 / 4

"Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в мечтите си."

Завършен през 2010 г., Crystal Business Center е административна сграда, съобразена с най-високите стандарти на изпълнение и управление - клас AAA. Интериорният и екстериорният дизайн са съобразени с най-новите тенденции в строителството на офис сгради от този тип. Намерете нов престижен дом за своя бизнес в сърцето на столицата.

Сградата Повече за сградата

Локация Повече за местоположението

Град със собствена уникална атмосфера, София е притегателен център за международни компании, работещи в областта на информационните технологии, аутсорсинг на бизнес процеси, обслужване на клиенти и много други. В основата на всичко е най-развитият бизнес район, разположен по продължението на бул. "Тодор Александров", където Crystal Business Center заема едно от най-добрите места.

В сърцето на града

На 5 минути от Президентството

Удобен транспорт

На една спирка с метрото до центъра на София

Всичко на едно място

В съседство с Mall of Sofia

Coworking Повече за споделеното пространство

Изборът на споделено пространство в Crystal Business Center е идеалният избор за всеки бизнес - голям или малък, търсещ достъпни офис площи. Служители, които искат да променят обстановката на работата от вкъщи, стартиращи фирми, готови да се разширят в подходяща работна среда, или предприемачи, нуждаещи се от самостоятелно пространство и вдъхновение - всички са добре дошли да наемат при нас.

Наеми

Всеки офис се отдава под наем напълно готов за ползване с предоставен достъп до всички услуги и системи на офис сградата. Ние предлагаме индивидуални решения за вашия нов офис, който може да бъде оборудван по ваш проект за интериорен дизайн.

Запознайте се с нашите офис пространства и открийте кои са нашите наематели.

Повече за наемите