ОФИС СГРАДИ

Crystal Business Center

КРИСТАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР е административна сграда, съобразена с най-високите стандарти на изпълнение и управление - клас A AA. Интериорният и екстериорният дизайн са съобразени с най-новите тенденции в строителството на офис сгради от този тип.

Повече за проекта

Хотел Игрален Клуб Las Vegas

Хотелът е разположен в централната част на гр. Котел. Градът е известен със своята история, уникална и антична архитектура. Компанията пое предизвикатеството да изгради хотелска сграда, която е в пълно съответствие с местната архитектура и допълва облика на града.

Повече за проекта

Бизнес Център „Бялата Къща“

Сградата се намира в топ-центъра на гр.Монтана, на самата търговска улица. Известна е със своята история, като в момента е изцяло отдадена под наем за административни и търговски цели.

Повече за проекта

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

Park View Residence

Уютен апартаментен комплекс от затворен тип,3 сгради-бл.А,бл.В и бл.C,прилежащи магазини и вътрешен двор към бл.А и бл.B.

Повече за проекта

Modern living apartments

Многофункционална сграда с подземни гаражи, складови площи, офиси и апартаменти. Kомплексът е разположен в южната част на град София.

Повече за проекта

Sunny Boyana

Малка и луксозна жилищна сграда от затворен тип с вътрешен двор,барбекю и детска площадка.Апартаментният комплекс е разположен в тиха и спокойна градска среда, в подножието на Витоша.

Повече за проекта

КО-ПРОЕКТИ

BESO Bar & Dinner

BESO Bar and Dinner е нов изискан ресторант в кв. Борово, който със своята лятна градина, детски кът, паркинг за 120 автомобила и нова кухня поставя различен стандарт при заведенията в София.

Повече за проекта

Бистро игрища „Раковски“

През септември 2013 г. бе открито Бистро при спортен комплекс „Раковски“ в центъра на София. Бистрото помага на своите клиенти да съчетават спортната си тренировка с почивка от забързания ритъм в града, в непринудена и приятелска атмосфера.

Повече за проекта

Складова База гр. Габрово

Инвестицията в закупуването на бившето плодохранилище на гр. Габрово.

Повече за проекта

Ресторант Плаза гр. Монтана

Ресторант Плаза е създаден през 1999 г. Заведението е разположено в топ-центъра на града.

Повече за проекта