За нас

Crystal Group of Companies е група инвеститорски компании с дългогодишен опит и познания в областта на:

 • Проектни инвестиции
 • Строителство и развитиe
 • Мениджмънт и маркетинг

Crystal Group of Companies предлага изгодни инвестиции, строителство, продажби, наем и управление на:

 • жилищни сгради
 • офис сгради и офисни площи
 • туристически обекти и хотелски бази
 • търговски площи
 • заведения за хранене
 • хазартни и развлекателни заведения
 • авиоуслуги
 • лицензирани контролни дейности

Използвайки изградените ни позиции на различните пазари, откриваме и използваме всички благоприятни възможности за развитие на инвестициите в тези сектори. Стратегията ни на работа се състои във внимателно проучване на новите възможности, взимане на конкретни решения и активно навлизане в новите пазарни ниши като стремежа ни е да изпреварим конкурентите си с бързи действия, съчетани с уникални методи за позициониране на пазара.

Инвестициите ни са насочени към високопечелившия сегмент на пазара, който има силни защитни качества по отношение на конкретния пазар, локации и качество на проекта.

Ние насочваме инвеститорските ни и кадрови ресурси и към ниши с подценени възможности, като нашата цел е те да бъдат превърнати в печеливши начинания. Партньорите и клиентите ни могат да разчитат и на изцяло затворен бизнес цикъл: от първоначалните етапи на планиране, през започването на проектите, до тяхното изпълнение, управление и поддръжка.

Компаниите ни от създаването си до сегашния момент преминаха през различни етапи на развитие на бизнес средата в България и чужбина като се стремяхме да приемем всички трудности като нови предизвикателства, преодоляването на които ни мотивира за нови проекти.

Политиката ни е да поддържаме компактен, млад екип, които съчетава в себе си опита на специалистите в определения бранш и креативността и енергията на младите и амбициозни хора.

Радваме се, че успяваме да създадем в нашия екип съпричастност към реализирането и бъдещето на инвестиционните ни проекти. Това ни гарантира безпроблемно преминаване през най-трудните етапи и добра основа за бързо израстване при възходящото развитие на пазара.

Изключително внимание обръщаме на партньорските ни взаимоотношения, като оценяваме, че те имат неизчерпаем ресурс за бъдещото ни взаимно развитие.

За нас ще бъде чест да се запознаем с нашите бъдещи партньори!

Последни новини

Екип

Емануил Лазаров е предприемач и инвеститор с дълъг списък успешно реализирани проекти и с повече от 10 годишен опит в областта на големите проекти. Има зад гърба си реализирани над 55 000 кв. м. застроена площ. Преди да започне инвестиционна и сторителна дейност в областта на недвижимите имоти, изгражда и управлява хотели, ресторанти и клубове.

ЕМАНУИЛ ЛАЗАРОВ, Управляващ партньор
ЕМАНУИЛ ЛАЗАРОВ, Управляващ партньор

Един от основателите на Crystal Corporation заедно с Емил Лазаров – Кръстев инвестира в строителство и недвижими имоти от 8 години. Собственик на верига заведения и казина от 1996г. до момента. Притежава търговски и логистични центрове. Магистър е по икономика към УНСС-София.

КРАСЕН КРЪСТЕВ, Управляващ партньор
КРАСЕН КРЪСТЕВ, Управляващ партньор

Десислава Петрова е мениджър и предприемач с над 10 години опит в областта на недвижимите имоти и свързани сектори. Като съсобственик и управител на международната компания „Корал недвижими имоти България” за периода 2004 – 2006 година воденият от нея екип реализира над 1000 продажби на приблизителна стойност 61 милиона евро. Петрова е специалист и в областта на проектното инвестиране.

ДЕСИСЛАВА ПЕТРОВА, Търговски Директор
ДЕСИСЛАВА ПЕТРОВА, Търговски Директор

Ирина Крушарска е завършила Международен институт по туризъм, специалност „Мениджър в туризма”. Управлявала е няколко хотелски комплекса. Говори английски, немски и италиански език. В момента е управител на престижния Crystal Business Center – София.

ИРИНА КРУШАРСКА, Управител Crystal Business Center
ИРИНА КРУШАРСКА, Управител Crystal Business Center